Nieuw kookboek: De kleine keukenhulp

Foto: Voedingscentrum

Tover samen met je kinderen de lekkerste gerechten op tafel. Dat kan met het nieuwe kookboek van het Voedingscentrum: ‘De kleine keukenhulp’. Kinderen die nu leren koken, kunnen later makkelijker zelf een gezonde maaltijd op tafel zetten. Het nieuwe kookboek stimuleert ouders om samen met hun kinderen te koken. 

Er is een makkelijke hulpkok-verdeling gemaakt bij de recepten. Van makkie (voor de allerkleinsten), mild (voor het kind dat heel wat kan) en pittig (voor het ervaren kind). Zo kan ieder kind kan wel iets doen in de keuken. Van simpel husselen tot het (bijna) helemaal zelf bereiden van een gerecht en alles ertussen. Het boek helpt ook ouders van moeilijke eters. Als je eten samen maakt, gaan ze het gemakkelijker proeven en opeten. 

Beleef-boek

Naast recepten om samen met je kind te maken, staat het boek boordevol extra’s, zoals miniquizvragen voor je kind, manieren om groente te snijden, een mini-kookwoordenboek, ervaringsverhalen van ouders en eetspelletjes. Daarnaast vind je vele keukenweetjes voor jong en oud over koken, eten en bewaren.

Bekijk een preview en bestel

In de webshop vind je een preview van ons nieuwe kookboek.

Bron: Voedingscentrum - eerlijk over eten | Op de hoogte blijven van De Afvalrace Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden