Serious Yoga Breda: Doe jij ook mee?

Foto: Serious Yoga Breda

Acht yogastudio’s in Breda slaan de handen in elkaar en komen samen in actie voor Serious Request. Zij geven op zondag 13 december diverse yogalessen in het Grand Theatre in Breda. Kom je ook een les volgen?

Door belangeloos yogalessen te organiseren, willen de acht yogastudio’s aandacht vragen en geld inzamelen voor het goede doel van Serious Request 2015; opleiding en persoonlijke ontwikkeling voor kinderen en jongeren die overleven onder de meest extreme omstandigheden in crisisgebieden.

Yoga voor iedereen

Jong of oud, ervaren of onervaren in yoga, iedereen is welkom om tijdens Serious Yoga Breda een yogales, of andere sessie mee te doen. Het programma is gevarieerd, dus er is voor ieder wat wils. Vooraf inschrijven is niet nodig. Na afloop kunnen deelnemers een donatie achterlaten. De opbrengsten van Serious Yoga Breda gaan volledig naar Serious Request.

Naast de sessies is er ook de mogelijkheid om een lekker sapje te drinken, een gezonde snack, een lekker hapje te eten of een leuke henna tatoeage te laten plaatsen. Ook een gedeelte van deze opbrengst gaat naar Serious Request.

Serious Request

Met Serious Request zet radiozender 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. Dit jaar staat de actie in het teken van de toekomstige generatie in oorlogsgebieden. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie dj’s zich zes dagen lang op in een glazen studio. Dit jaar staat het Glazen Huis in Heerlen. Volgend jaar komen de dj’s naar Breda.

De lessen beginnen om 10 uur ’s ochtends. Om 17 uur is het evenement afgelopen. Kijk voor meer informatie en het programma op de Facebook-pagina van Serious Yoga Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden