Het was FEEST want het was het 100e Repair Café in Breda!

150411 RC-1Twee jaar geleden werden de eerste 2 Repair Café’s in Breda opgestart op de locaties Gerardus Majella en Buurtsalon. Momenteel zijn er op 6 verschillende locaties in Breda Repair Café’s en het 100e Repair Café in Breda was vandaag in het Rondeel.

Het was een heel gezellige dag en er kwamen ook veel mensen die niets te repareren hadden speciaal voor deze feestelijke gelegenheid een kijkje nemen. Uiteindelijk zijn er 49, voor het grootste deel geslaagde, reparaties uitgevoerd.

150411 RC-2Heel veel dank ook weer aan de sponsoring van AH Oude Vest die voor deze speciale gelegenheid buiten de lunch voor de vrijwilligers ook nog extra lekkere dingen voor de gasten heeft gesponsord. En aan het eind van de middag kwamen de manager en een medewerker van AH Oude Vest nog 2 taarten brengen om ons te feliciteren.

 

Omdat het een bijzondere gelegenheid voor Breda was vandaag waren ook alle politieke partijen, alle wethouders en de burgemeester uitgenodigd om te komen kijken en ervaren wat het Repair Café voor de Bredase burgers en de Bredase samenleving betekent.
 
Wethou150411 RC-3der Bob Bergkamp is komen kijken en van alle politieke partijen is er wel iemand geweest. Om half 4 kwam ook de nieuwe Burgemeester Paul Depla langs en heeft met alle vrijwilligers een praatje gemaakt.

 

 

Op naar het 200e Repair Café in Breda!

Maar eerst is het volgende maand op zaterdag 9 mei weer het Tientjes Breda Repair Café in het Rondeel!
Ook als je niks te repareren hebt, is het altijd gezellig om even binnen te komen lopen voor een bakje koffie en een praatje.

Het bericht Het was FEEST want het was het 100e Repair Café in Breda! verscheen eerst op Tientjes Breda.

Bron: Tientjes Breda | Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden