Verhuur appartementen Breda Vooruit in oktober van start

Hadwil-DATarch Breda Spoorzone Blok A Appartementen Zuidgevel Kop web

BREDA – Ook in een huurappartement kunt u in het project Breda Vooruit fijn wonen aan de historische binnenstad van Breda. Naast diverse koopwoningen en -appartementen komen er ook huurappartementen in het project. De 82 Nassau appartementen bevinden zich in het zogeheten ‘Blok A’ waar ook de koopappartementen De Parel zich bevinden.

De 82 2-, 3- en 4-kamerappartementen, welke gebouwd worden rondom een chique overdekt atrium, zijn gelegen aan de Stationslaan en aan de Belcrum, verdeeld over veertien woningtypen. Alle appartementen hebben een ruime buitenruimte en een parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeerkelder. De appartementen worden afgewerkt met een luxe keuken en sanitair. De huurprijzen voor de appartementen zijn indicatief vastgesteld vanaf €825,00 per maand.

Waar op dit moment op de voorgrond hard wordt gewerkt aan de bouw van de appartementen wordt op de achtergrond gewerkt aan de definitieve verhuurprijzen, brochure en alle verhuurstukken zodat we in oktober van start te kunnen gaan met de verhuur van de appartementen!

Heeft u belangstelling in één van de Nassau appartementen en wilt u hier graag van op de hoogte worden gehouden? Schrijf u dan nu in via www.breda-vooruit.nl of kom tijdens de Bredase Woondag tussen 11.00 en 13.00 uur langs in het informatiecentrum welke gelegen is aan de Willemstraat 5 te Breda.

Meer informatie

Het bericht Verhuur appartementen Breda Vooruit in oktober van start verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden