Bredase Woondag valt samen met tiende editie Dag van de Bouw

Alleewonen-Lindekwartier-01

BREDA – Zaterdag 13 juni valt de Bredase Woondag samen met de Dag van de Bouw. Daarom hebben veel projecten op deze dag de deuren geopend voor geïnteresseerde bezoekers. De Bredase Woondag is de dag bij uitstek waarop je vrijblijvend kennis kunt maken met nieuwbouw in Breda.

BredaWoondag-2015-06

Neem een kijkje bij nieuwbouwproject Breda Vooruit en ontdek de verschillende mogelijkheden omtrent de appartementen. Zo kun je je laten informeren over het laatste beschikbare appartement van ’t Zuiden, meer te weten komen over de appartementen van De Parel of je alvast inschrijven voor de huurappartementen Nassau.

Gasthuyspoort opent vanwege de Dag van de Bouw de bouwhekken en maakt het mogelijk om deze dag de transformatie te bekijken. Medewerkers van Maas-Jacobs vertellen hoe het voormalige kantoor van Sociale Zaken grotendeels wordt behouden, wat leidt tot een kort bouwproces, het beperken van hinder voor de omgeving en reductie van het sloopafval.

Bij Klushuizen Liniekwartier is deze dag het thema “Ontwerp je eigen Klushuis”. Degene die interesse hebben in een klushuis of er eentje hebben gekocht kunnen zich laten adviseren door diverse partijen over het ontwerpen en inrichten van je klushuis.

Verschillende vrije sector appartementen van WonenBreburg houden deze dag open huis. Zo ben je van harte welkom de appartementen in BinnenBuiten, Lakenmeterstaete en Tilman Suysstraat te bezichtigen.

Daarnaast organiseert Via Breda een extra rondleiding door Via Breda. Je wandelt met een deskundige gids door het gebied rond het Bredase station. Deelname is gratis. De rondleiding start om 14.00 uur in het Informatiecentrum Via Breda aan de Willemstraat 5 in Breda.

Voor locaties en tijden bekijk je ons agenda-item:

Het bericht Bredase Woondag valt samen met tiende editie Dag van de Bouw verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden