Breda Vooruit: Laatste appartement ‘t Zuiden beschikbaar

Dura-Vermeer-BREDA-VOORUIT-out-01

BREDA – Breda Vooruit maakt een trotse indruk, met zijn ronde boeg aan de Belcrumweg en zijn dieprode stenen. Eigentijds met een warm hart: zoals Breda is.

Op de kop van bouwblok B1 staat het kleinschalige appartementengebouw ’t Zuiden, met 11 woningen in 4 types. Kenmerkend vanuit de woonkamer zijn de verticale raamstroken en de hoekerkers, die uitkijken op de Stationslaan. Alle appartementen hebben tevens een ruime buitenruimte en een parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeerkelder.

Op dit moment is er nog één appartement ’t Zuiden beschikbaar. Met een buitenruimte op het zuiden en zijn unieke plattegrond is dit appartement zeker het bekijken waard. Alle appartementen worden opgeleverd met luxe keuken en sanitair van Villeroy en Boch. Op korte termijn worden alle damwanden rondom de parkeerkelder verwijderd en komt de oplevering van de appartementen aan het einde van dit jaar weer een stap dichterbij.

Heeft u belangstelling voor dit laatste appartement met een koopsom van €229.000,- v.o.n.? Neem dan contact op met Van de Water Makelaardij, kom tijdens de Bredase Woondag tussen 11.00 en 13.00 uur langs in het informatiecentrum welke gelegen is aan de Willemstraat 5 te Breda of kijk op www.breda-vooruit.nl

Meer informatie

Het bericht Breda Vooruit: Laatste appartement ‘t Zuiden beschikbaar verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden