Nog maar enkele Parel appartementen Breda Vooruit te koop

189-header_03_01

BREDA – Op de hoek van de Belcrumweg en de Stationslaan worden over een lengte van maar liefst 500 meter diverse woningen en appartementen gebouwd in het project Breda Vooruit. Hieronder zijn de Parel appartementen.

Ronde, glazen puien op de kop en een schitterend uitzicht op rivier de Mark zijn de kenmerken van de luxe Parel appartementen. Opmerkelijk is ook de zeer royale hoofdentree naar de centrale lifthal en het trappenhuis. Alle zeer ruime appartementen hebben een royale buitenruimte én een privéparkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

De vormen van de Parel appartementen worden steeds meer zichtbaar, de verwachte oplevering van deze prachtige appartementen is aan het einde van dit jaar.

Op dit moment zijn er nog maar enkele van deze prachtige appartementen te koop, wacht dan ook niet te lang. Koopsommen van de nog beschikbare appartementen zijn vanaf €268.000,- v.o.n.

Bent u geïnteresseerd in één van de nog beschikbare Parel appartementen? Neem dan contact op met Van de Water Makelaardij op het telefoonnummer 076 – 5242400, kom tijdens de Bredase Woondag tussen 11.00 en 13.00 uur langs in het informatiecentrum welke gelegen is aan de Willemstraat 5 te Breda of kijk op www.breda-vooruit.nl

Meer informatie

Het bericht Nog maar enkele Parel appartementen Breda Vooruit te koop verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden