Laatste kavel de Driesprong verkocht

11229423_992847974067139_2245984647601146823_o

BREDA – De laatste zelfbouwers in de Driesprong hebben maandag het koopcontract voor hun kavel ondertekend. Daarmee is de laatste van 37 kavels van Droom Wordt Woning van Okko Project verkocht.

In totaal komen er in de Driesprong 45 zelfbouwwoningen, allemaal gebouwd in collectief particulier opdrachtgeverschap. De wijk Driesprong, vlak achter de Oosterhoutseweg en grenzend aan het spoor, krijgt daarmee steeds verder vorm. De wijk bestaat naast deze 45 zelfbouwers uit veertien koopwoningen van BAM Woningbouw en 46 huurwoningen van WonenBreburg. Deze zestig woningen zijn begin dit jaar al opgeleverd.

Tien woningen van Okko zijn in december 2014 opgeleverd, 11 woningen zijn nu net opgeleverd en voor nog eens zestien woningen is de bouw gestart. Van de laatste woningen zijn nu de koopovereenkomsten getekend en deze worden in de zomer in aanbouw genomen.

De bouwvorderingen gaan gelijk op met de sloopwerkzaamheden in de Molukse buurt. Afgelopen maand tekenden Huybregts Relou en WonenBreburg de aanneemovereenkomst voor de sloop van 26 huurwoningen van de Molukse gemeenschap. Huybregts Relou bouwt op dezelfde plek en aan de overkant van de straat 53 nieuwe sociale huurwoningen, straks verhuurd door WonenBreburg.

Meer informatie

Het bericht Laatste kavel de Driesprong verkocht verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden