Gasthuyspoort wordt Groene Poort van Breda

11074440_757653941015112_668729440198639743_o

BREDA – In het toekomstige winkel- en horecagebied van Gasthuyspoort verrijst de Groene Poort Breda. Op deze plek, gelegen tussen de Vlaszak en Veemarktstraat, komen twee horecazaken, drie winkels en een stadssupermarkt. Hier staan biologische, eerlijke en streekgebonden producten centraal.

René Maas, Maas-Jacobs: “Een walhalla voor bewuste eters én shoppers, dat wordt de Groene Poort Breda. Van biologische restaurants tot bakkers en slagers die werken met eerlijke en streekgebonden producten. Een uniek concept voor de Bredase binnenstad, dat bovendien goed past bij de aangrenzende straten, zoals de Boschstraat met zijn speciaalzaken en de Veemarkstraat met zijn biologische Boerenmarkt. De eerste huurders hebben zich al gemeld: De Pasta Kantine en bakkerij Vromans met een nieuw concept!”

De Groene Poort maakt onderdeel uit van het grote verbouw- en nieuwbouwplan van Gasthuyspoort. Op deze locatie in de binnenstad van Breda verrijzen 11 huizen, 52 appartementen en ongeveer 1790 vierkante meter aan winkels en horeca. Dit gebeurt zowel door de transformatie van de voormalige kantoren van de Sociale Dienst, als door nieuwbouw in het voormalig winkelpand Hendriks.

Meer informatie

Het bericht Gasthuyspoort wordt Groene Poort van Breda verscheen eerst op Breda Woont.

Bron: Breda Woont | Bekijk de koopwoningen in Breda.

Reacties

Cookieinstellingen