PakhuisB organiseert bijeenkomst over Tiny House

Foto: Tiny House Nederland

Tiny House is een nieuwe woonvorm waarbij je op een relatief klein vloeroppervlak alle nodige voorzieningen voorhanden hebt, op een stuk grond dat al dan niet je eigendom is. Bovendien kun je ervoor kiezen om ‘off the grid’ te gaan, dus niet meer aangesloten bent op algemene energie- & afvoersystemen en ook op andere manieren zelfvoorzienend bent.

De redenen dat mensen interesse in deze woonvorm hebben, kan heel divers zijn. Sommigen vinden dat een groot huis en veel spullen je niet per sé gelukkig maken en anderen kiezen er voor kleiner te gaan leven om zo meer geld en vrijheid over te houden. Tiny Houses Movement krijgt in Nederland steeds meer voet aan de grond, ook in Breda hoort & ziet PakhuisB regelmatig vragen over en behoefte aan deze woonvorm voorbijkomen.

Hoog tijd dus om een avond Tiny Houses in Breda te organiseren, waarbij Tiny House Nederland een inspirerend en informatief verhaal komt vertellen. Verder zal door middel van oplossingsgerichte vraagstukken en triggerende stellingen het gesprek worden aangaan met iedereen die wil meedenken & meedoen, om zo samen helder te krijgen of en hoe we die toffe kleine huisjes hier ergens in Breda kunnen bouwen!

 

Datum:             Woensdag 18 mei

Tijd:                 Inloop 19:30 aanvang 20:00

Locatie:            Rabobank Breda, Kloosterplein 11

Entree              Gratis, doneer wat het je waard is.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden