Levi en Snuitje zoeken samen nieuw onderkomen

Foto: dierenasiel Breda

“HALLO!! BEN IK IN BEELD? JA??? Hè gelukkig, ik dacht dat ik nooit aan de beurt zou komen. Levi is mijn naam, ik ben de goddelijke donkere verschijning te zien op de foto.

Verliefd

In december 2013 werd ik op deze aarde gezet door mijn moeder en man man man wat heb ik het hier naar mijn zin! Ik ontwikkelde allerlei hobby’s: rennen, springen, spelen, kroelen, eten, klimmen, nog meer kroelen. Het leven is een feest! In 2015 kreeg ik een vriendinnetje bij me te wonen en je raadt het al: ik was op slag verliefd. Snuitje, met haar prachtige tekening en glanzende ogen wond ze me zo om haar pootje.

Opvang

Helaas konden we niet thuis blijven wonen en zijn we in de opvang terecht gekomen. Nu heb ik daar niet zo gek veel problemen mee, ik vind iedereen super! Katten om mee te spelen, mensen om mee te kroelen en mijn schatje in de buurt. Maar Snuitje vindt het hier verschrikkelijk en dat laat ze zien aan de mensen door gemeen te doen (ze is zo mooi als ze boos is). Zij heeft liever haar eigen mensen, die met veel geduld en rust met haar omgaan. En ik als echte gentleman pas me daar natuurlijk gewoon op aan! Samen uit, samen thuis. Ik ga hier niet weg zonder mijn meissie.

Heb jij nog een plekje voor twee over?

Kinderen zijn met mijn lompigheid en Snuitjes karakter misschien geen verstandige keuze, maar verder stellen we niet veel eisen. Rust, geduld en liefde is alles wat wij vragen! Kom ons gauw eens opzoeken en laat Snuitje dan van een afstandje kennismaken, oké? Het vertrouwen komt echt wel!
Dikke knuffel van Levi en zijn grote liefde Snuitje”

Reacties