Wie komt Happy Hippo helpen tijdens NLdoet?

Foto: Stichting Happy Hippo

Op 9 en 10 maart 2018 organiseert het Oranjefonds weer samen met duizenden organisaties in het land de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Ook dit jaar heeft Stichting Happy Hippo weer een klus aangemeld en zoekt vrijwilligers om de handen uit de mouwen te steken.

Dit jaar is Happy Hippo twee dagen te gast bij Lunchroom De Uitdaging aan de Dorpsstraat 40 in Ulvenhout, waar het team u enthousiast zal ontvangen. Zowel vrijdag als zaterdag zal er in de twee ruimtes aan de voorzijde van de lunchroom weer hard gewerkt worden. Het zullen zeker net als vorig jaar weer twee gezellige dagen worden!

Wat kunt u doen?

Stichting Happy Hippo maakt verjaardagsdozen voor de kinderen die bij de Voedselbank Breda komen. In deze dozen zit ook altijd een stoffen vlaggenlijn: duurzaam, vrolijk en vooral: zelfgemaakt! Elk jaar gaan er ongeveer 300 verjaardagsdozen naar de jarige kids. Dat zijn dus ook elk jaar heel veel vlaggetjes en Happy Hippo kan dus altijd nieuwe vlaggenlijnen gebruiken. Eén van de activiteiten bij NLdoet is dan ook het maken van vlaggenlijnen. Voor stof wordt gezorgd, de helpende handjes (misschien zelfs met een eigen naaimachine) zoeken we nog! Dus iedereen die kan knippen, strijken, spelden of stikken: kom gezellig helpen.
Neem ook gerust uw (klein)kinderen mee. Ook kleinere handjes zijn heel welkom om te komen helpen met knippen, sorteren, en misschien zelfs om zelf een mooie vlaggenlijn te naaien!

Naast de vlaggenlijnen is stichting Happy Hippo ook heel blij met zelfgemaakte (gehaakte) troostvriendjes. Deze komen altijd goed terecht bij de Safegroup in Breda, waar kinderen met hun moeder terecht kunnen als ze plotseling hun huis hebben moeten achterlaten. De troostvriendjes (met een rits in hun mond) helpen bij het verwerken van wat deze kinderen hebben meegemaakt. Ook hiervoor zoekt Happy Hippo nog vrijwilligers die kunnen praten en haken tegelijk, want tijdens NLdoet staat gezellig samen zijn ook hoog in het vaandel.

Aanmelden

Denkt u dat u Happy Hippo kunt helpen? Dan kunt u zich aanmelden via de website van NLdoet: www.nldoet.nl. Er zijn inmiddels voor beide dagen al aanmeldingen ontvangen, maar er is nog plaats vrij! Als u zoekt naar een klus in Ulvenhout kunt u zich aanmelden voor vrijdag 9 maart van 14 tot 17 uur of voor zaterdag 10 maart van 11 tot 15 uur. U bent dan een graag geziene gast bij Lunchroom de Uitdaging!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden