Asieldier van de week: Lieve Suus

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Ik ben Suus, een stafford meisje van bijna anderhalf jaar oud. In de korte tijd dat ik op deze aardbol rondloop, heb ik al veel meegemaakt. Zo ben ik vanuit het buitenland naar Nederland gehaald en heb ik even onderdak gevonden bij een broodfokker.

Door die ervaringen kijk ik dan ook graag de kat uit de boom. Een heleboel dingen vind ik erg spannend, maar wat ik misschien nog wel het spannendste vind, dat zijn mensenmannen. Dat ligt niet aan hun hoor, maar ik neem liever het zekere voor het onzekere en zoek bij het spotten van een man graag een veilige plek op waar ik me kan terugtrekken. Bij vrouwen durf ik wat sneller uit mijn schulp te kruipen. Inmiddels ben ik dan ook dol op mijn verzorgers. Ik kom graag bij ze kroelen en geef ze ook vaak een likje over hun neus.

Ben jij degene met veel liefde en vooral ook veel geduld die mij rustig nieuwe dingen wil laten ontdekken? Wie weet krijg jij dan binnenkort ook een liefdevol likje over jouw neus. https://docbreda.nl/asiel_animal/suus-19796/.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen