Het spannende Levend Cluedo spel op het terrein van de Koepelgevangenis in Breda is enkel deze zomer nog beschikbaar

Foto: Futuredome Events

BREDA – Futuredome Events heeft op het voormalige gevangenisterrein De Boschpoort in Breda het Levend Cluedo spel. Al enige tijd bieden zij in de oude psychiatriegevangenis dit spel aan. Zowel bedrijven als particulieren kunnen deelnemen aan dit spel dat veel verder gaat dan een escaperoom.

In ‘levend cluedo’ draait het namelijk om het oplossen van een moord. In de cellen van de gevangenis gaan de deelnemers op zoek naar aanwijzingen om er binnen één uur achter te komen wie de dader is. Met de komst van de vluchtelingenopvang voor Oekraïners en de verkoop van de Koepelgevangenis wordt het Levend Cluedo spel op 28 augustus een coldcase. Haal daarom voor 28 augustus de detective in jezelf naar boven en los met jouw team het moordraadsel het snelst op!

Levend cluedo in ‘De Koepel’

Er is een moord gepleegd in cel 324 van de oude psychiatriegevangenis. De politie tast nog volledig in het duister en heeft dringend hulp nodig om de zaak op te lossen. Bij het spel ‘levend cluedo’ worden deelnemers uitgedaagd om een moord op te lossen. Door het zoeken naar aanwijzingen en een goede samenwerking binnen het team komen de deelnemers erachter wie de moord heeft gepleegd, welk voorwerp hierbij is gebruikt en het bijpassende beroep of misdaad. Gedurende het spel voeren de deelnemers allerlei verschillende opdrachten uit, waarbij een beroep wordt gedaan op logisch nadenken, het leggen van verbanden en samenwerken.

Het spel kan gespeeld worden door groepen van minimaal 8 en maximaal 20 personen. Elke groep wordt vervolgens gesplist in teams van 3 tot 5 personen. Het doel is daardoor niet alleen de zaak op te lossen, maar ook om de andere teams te verslaan met de snelste tijd. Voor bedrijven is het een uitdagende manier om de samenwerking binnen teams te bevorderen. Tevens kan het spel geboekt worden als spannend familie/vrienden-uitje waarbij kinderen vanaf 8 jaar kunnen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Levend Cluedo is dus ook perfect als zomer uitje.

Een unieke ervaring op een historisch stukje van Breda

Het spel is door het team van Futuredome Events (welke verschillende activiteiten op het terrein organiseren) zelf ontwikkeld. De afgelopen jaren heeft het spel al veel bedrijven en families aan het puzzelen weten te zetten. Heb jij altijd al eens willen weten hoe het is om een detective te zijn en een moord te mogen oplossen in een gevangenis? Boek het Levend Cluedo spel dan snel voor het op 28 augustus definitief zijn deuren sluit.

Levend Cluedo is voor vrienden-, familie- of bedrijfsgroepen een unieke ervaring op een historisch stukje van Breda.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen