Jazz at the Avenue – seizoen 2022-2023

Foto: Harry Kanters

De vakantie is weer voorbij dus kijken we graag weer vooruit naar het nieuwe seizoen Jazz at the Avenue. Maar ook in de vakantie hebben we niet stil gezeten.

Michael en Harry hebben met hun Louis Armstrong Celebration Band nog een week getoerd door Zwitserland, met meerdere optredens in Meilen, Rheinfelden, St. Moritz en St Gallen. Later ook nog Breukelen en Hürth (GER) aangedaan.

Michael: “Na onze omzwervingen langs de randen van Europa is het fijn om weer in onze eigen Avenue te staan! Daarnaast alweer druk met opnamen voor mijn nieuwe album, repetities voor een grote toneelproductie komende maanden (‘PRYOR’) en er was natuurlijk het heerlijke optreden in het kader van de Vuelta waarbij de muziek van Jelly Roll Morton ons allen opzweepte tot grote hoogten. O ja, en 9 september ben ik weer eens bij Tijd voor Max op TV1 te zien. Dat gezegd hebbende, we hebben er weer zin in!!

“Harry: “De vakantie zat vol met buitenlandse trips. Met ‘How About Rita?’ een weekend in Duitsland; met Guillaume Nouaux een midweek in La Teste en Perigueux; met de ‘Creole Clarinets’ 4 dagen in Davos (CH); met Deense muzikanten een weekend op het eiland Femø; en vorige week nog even op en neer naar Rheinfelden met het ‘Rollini Project’. Maar nu weer óp naar de Avenue!”

Data, thema’s en musici seizoen 2022-2023

2 oktober     New Orleans Around The World met Engelbert Wrobel (GER), Guillaume Nouaux (FR) en Sebastien Girardot (AUS)
13 november  The Young Generation met jonge conservatorium musici
30 december  Sweet Sylvester Swing met Angela van Rijthoven en Antoine Trommelen
22 januari      The Music of the Blue Note met Dimitri Chapeau
26 februari    The Roaring Twenties met Bert Brandsma en Bernard Berkhout
26 maart        Satchmo’s Forgotten Hits met Louis Armstrong Celebration Band
16 april          Singin’ the Blues met Machteld Cambridge
14 mei           ‘We Get Requests’ van ons eigen publiek!

De optredens vinden steeds plaats van 11:00-12:30 hr onder gastheerschap van Michael Varekamp en Harry Kanters.

Het concert bijwonen, verhoogde entreeprijs   

De jazzconcerten vinden plaats in de Avenue, Waterstraat 5 Breda. Hier zijn voldoende zitplaatsen om op anderhalve meter afstand van het concert te genieten.  De inflatie en hoge benzineprijzen hebben ook bij ons toegeslagen waardoor we genoodzaakt zijn om de entreeprijs te verhogen naar €15,=.Maar dit is dan nog steeds inclusief een kopje koffie of thee tijdens de ontvangst.

Reserveren kan nu al via een email aan [email protected] met vermelding van het aantal personen.

Reacties

Cookieinstellingen