Asieldier van de week: Lobbes Joey

Foto: DOC Breda

Deze leuke lobbes heet Joey, een grote kruising van bijna 10 maanden oud. Joey is gevonden, maar niet meer opgehaald door zijn eigenaar.

Joey is een hele lieve, drukke puber. Wij hebben gemerkt dat het leven in onze opvang helemaal niks is voor hem, want hij heeft veel te veel energie! Wandelingen vindt hij heerlijk en alles is interessant. Joey is een echte puber die nog wel wat dingen moet leren, maar is een hele trouwe, slimme jongen. Omdat Joey nog een jonge hond is, daagt hij je graag uit en durft hij hierbij ook zijn bek te gebruiken. Dit is alleen bedoeld als spelen, maar is niet altijd even fijn.  Als Joey zijn energie kwijt is, wil hij het liefst tegen je aan liggen en is hij een grote knuffelbeer.

Toen Joey bij ons binnenkwam, zagen wij dat er iets mis was met hem. Hij liep verkeerd met beide achterpoten. Na een aantal onderzoeken bij de dierenarts bleek dat Joey heupdysplasie heeft. Om een pijnvrij leven te kunnen krijgen, moet Joey hieraan geopereerd worden. Een nieuwe eigenaar zal eerst pleeggezin van Joey worden. Hij kan dan even kort wennen aan de nieuwe situatie en daarna zal de operatie plaatsvinden. Joey zal namelijk een dubbele bekkenkanteling moeten krijgen. De kosten van de operatie worden door het dierenopvangcentrum betaald.

Deze lieve jongen kan, nadat de operatie en het herstel voorbijzijn, een echt maatje voor het leven zijn. Heeft u interesse in Joey, ook met zijn operatie? Kijk dan op Joey 22452 | DOC Breda

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen