Hoe kies je het juiste model en maat boxershort?

Foto: Pexels

Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van het juiste model boxershort. Hier zijn een paar aanbevelingen:

  • Pasvorm: Kies een model dat comfortabel zit en goed aansluit bij je lichaam. Dit is belangrijk om te voorkomen dat de short gaat verschuiven tijdens het dragen.
  • Stofkeuze: Er zijn verschillende stoffen beschikbaar, zoals katoen, polyester en spandex. Katoen is ademend en comfortabel, maar kan snel vochtig worden. Polyester en spandex zijn snel drogend en elastisch, maar kunnen minder ademend zijn.
  • Stijl: Er zijn verschillende stijlen beschikbaar, zoals korte boxershort, lange onderbroeken en boxershort met een knoop. Kies de beste boxershort die bij je past.
  • Merk: Er zijn veel verschillende merken beschikbaar, elk met hun eigen pasvorm en stofkeuze. Probeer verschillende merken uit om te zien welk merk het beste bij je past.

Over het algemeen is het belangrijk om een boxershort te kiezen die comfortabel zit en goed aansluit bij je lichaam, en die gemaakt is van een ademende stof.

Welke maat moet je kiezen voor een boxershort?

De maat van een boxershort hangt af van de grootte van je heupen. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen om een comfortabele pasvorm te garanderen. Hier zijn een paar tips om de juiste maat te kiezen:

  • Meet je heupomvang: Gebruik een meetlint om je heupomvang op de breedste plek te meten. Dit is de maat waarop de meeste boxershortmaten zijn gebaseerd.
  • Raadpleeg de maattabel: Elk merk heeft zijn eigen maattabel. De maattabellen zijn meestal op de productpagina’s te vinden of bij de verkoopinformatie in een winkel. Zorg ervoor dat je de juiste maattabel van het merk gebruikt waarvan je een boxershort wilt kopen.
  • Kies een rekbare stof: Boxershort die gemaakt zijn van een rekbare stof zoals spandex, zullen zich meer aanpassen aan de vorm van je lichaam. Dit zorgt voor een betere pasvorm.
  • Probeer het uit: Als het mogelijk is, probeer de boxershort uit voordat je hem koopt, of kies een webshop die een goede retourbeleid heeft zodat je hem eventueel kunt retourneren als de maat niet juist is.

Houd er rekening mee dat maten kunnen variƫren tussen merken en zelfs tussen verschillende modellen van hetzelfde merk. Dus, het is altijd een goed idee om de maattabel te raadplegen en, indien mogelijk, het product te passen voor aankoop.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen