Op de foto met een rondrennende dinosaurus? Vanaf vandaag kan het

Bezoekers van het pretpark Universal Studios Hollywood in Amerika krijgen een unieke kans: ze kunnen sinds deze week op de foto met een loslopende dinosaurus.

Net als in de blockbuster Jurassic World lopen ook in dit pretpark de dinosaurussen zomaar rond. Een metershoge velociraptor komt op gezette tijden uit zijn ‘kooi’ onder begeleiding van een ‘trainer’, die uitleg geeft en het wilde dier in bedwang probeert te houden. Tijdens de ‘Raptor Encounter’ brult en gromt de dinosaurus vervaarlijk naar de toeschouwers.

In het zusterpark van Universal Studios Hollywood, Islands of Adventure in Orlando, kunnen gasten al enkele weken op de foto met een andere velociraptor. Die zit echter in een kooi en heeft daardoor minder bewegingsvrijheid. De indrukwekkende poppen bewegen zich door een persoon die daadwerkelijk in het pak zit: het is dus geen op zichzelf staande en lopende robot. De zwiepende staart, het bewegende hoofd en de happende kaken worden wél elektrisch bestuurd.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden