Vakantievideo: zo snel moet je zijn in de wedstrijd handdoekje leggen bij het zwembad

Het is ergernis nummer 1 in vakantieresorts: handdoekje leggen. Op dit hotel in Mallorca maken de toeristen er echt een sport van. Binnen 3 minuten zijn alle ligbedjes bezet maar geen badgasten te bekennen.

In onderstaande video zie je hoe steeds meer vakantievierders vlak voor voor negen ‘s ochtends bij het zwembad gaan zitten, want precies om negen uur haalt het personeel van Club Martha’s het slot van de ligbedden.

Vlak voor de grote opening zie je de mensen achterdochtig naar elkaar kijken en denken: jij gaat mijn plekje niet pakken!

Zoals bekend is het niet de bedoeling dat de in beslag genomen plaatsen meteen gebruikt worden. De handdoekleggers slaan hun slag en gaan daarna lekker rustig ontbijten of een beetje winkelen.

Tegen deze terreur helpt maar één ding: in de betere resorts haalt het personeel tegenwoordig alle onbeheerde handdoeken weg zodat de ligbedden voor iedereen beschikbaar blijven.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden