Gratis uitje voor gedupeerde kinderen IKEA

De groep verstandelijk beperkte kinderen die twee dagen geleden werden geweigerd in de ballenbak van de IKEA, heeft een gratis uitje cadeau gekregen. Overdekt speelparadijs Ballorig laat de leerlingen hun nieuwe vestiging in Utrecht uittesten, vertellen ze aan Nieuws.nl.

De klas had een nare ervaring in het Zweedse concern toen een medewerker zei niet zeker te weten of ‘dat soort kinderen’ wel in de ballenbak konden spelen. IKEA heeft hier inmiddels uitvoerig excuses voor gemaakt, en op de situatie gereageerd.

Gratis uitje

Toen medewerkers van Ballorig van het incident hoorden, leek het hen een goed idee om de klas in het zonnetje te zetten door de een gratis dagje uit cadeau te geven. “Eind september openen wij onze 34e vestiging in Utrecht, de kinderen zijn van harte welkom om dan als een van de eersten het speelparadijs uit te komen testen”, vertelt Iris Richter. Entree, eten en drinken wordt geheel aangeboden door het speelparadijs.

Ballorig is voor kinderen van 0 tot 12 jaar, dus de leeftijd van de kinderen zal dit keer geen punt zijn.

Lees ook:

Het bericht Gratis uitje voor gedupeerde kinderen IKEA verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden