Basic-Fit Rosmalen vindt outfit te sexy

Priscilla van der Meer (30) heeft een nare smaak overgehouden aan haar sportsessie deze week bij Basic-Fit in Rosmalen. Een medewerker van de sportschool vroeg haar of ze een andere outfit aan wilde trekken, omdat haar kleding te bloot en aanstootgevend was. “Ik wist niet wat ik hoorde”, zegt Priscilla.

Ze vindt het opmerkelijk dat ze op haar outfit werd gewezen, terwijl de sportschool adverteert met een model dat nog minder bedekte kleding draagt.

‘Ik voelde me een misdadiger’

Priscilla besloot haar training af te maken, maar voelde zich er niet prettig bij. “Ik had geen andere kleding bij me en geen zin om te stoppen met sporten. Dus heb ik mijn training snel afgeraffeld. Ik voelde me wel een soort misdadiger. Ik heb maar een handdoek over mijn buik gelegd”, zegt Priscilla tegen RTL Nieuws.

Priscilla deelde haar frustraties op Facebook. Basic-Fit Nederland stuurde als reactie op haar bericht: “Wat zie jij er goed uit! Gelukkig ben je niet weggestuurd. Zo te zien kom je vaak bij ons over de vloer. Wellicht was onze collega bang dat onze mannelijke bezoekers niet meer konden focussen op hun oefeningen. Ook in deze outfit zien wij jou graag terug op de club. En wellicht in één van onze toekomstige campagnes?”

Lees ook:

Op het bericht van Priscilla wordt massaal gereageerd. “Kom maar bij ons in Basic-Fit Hoorn trainen. Grote kans dat ik je op deze manier wel binnen laat”, “Ze kan het zeker hebben, alleen ik snap ook niet goed waarom meiden zo gaan sporten en waarom niet gewoon in een hemdje of shirtje?”, “Waarschijnlijk is het jullie personeel wat zich niet in kan houden, niet op jullie leden afschuiven”, zijn enkele reacties.

Het bericht Basic-Fit Rosmalen vindt outfit te sexy verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden