Jongen (17) betrapt op het verkrachten van pony

Een 17-jarige jongen is betrapt tijdens het verkrachten van een pony. De eigenaren van het dier hadden al langer het idee dat er iets niet klopte.

Ze hingen een camera op om te zien wie er bij de 24-jarige pony Fanca naar binnen ging. Eddy Neeleman vertelt: ,,Mijn zus, die hiernaast woont, had geen leven meer. Ze wist dat er iemand in de stal kwam.” Dit meldt AD.nl.

Agenten namen de beelden volgens Eddy in eerste instantie niet serieus. Pas toen er ’s nachts vijf keer mensen op het terrein kwamen, besloot ook de politie camera’s op te hangen. ,,We hebben het moment afgewacht en de jongen ingesloten. De politie heeft hem aangehouden.”

Met de pony gaat het inmiddels goed. De verdachte is nu weer vrij, maar moet binnenkort voor de rechter verschijnen. ,,Het is wel een aantasting van je vrijheidsgevoel”, aldus Eddy. ,,Ik had nooit verwacht dat zoiets hier zou gebeuren.”

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden