Weinig medelijden met vogelvrije vreemdgangers

De hack van de internationale website voor vreemdgangers Ashley Madison was niet alleen groot nieuws, maar zorgde ook voor veel kritiek. Op sociale media reageren mensen kritisch op de angst van de 37 miljoen leden.

,,Niks mis mee, vind vreemdgangers vreselijk”, zegt Lucia op de Nieuws.nl Facebook. Ook Tasj heeft geen medelijden met de vreemdgangers, van wie de gegevens misschien op straat komen te liggen: ,,Net goed… Toch?”

Opmerkingen als ,,Karma”, ,,Wie zijn kontje brandt…” en ,,En terecht!” doen vermoeden dat de meeste mensen niet heel rouwig zijn voor de leden van de website. Niet alleen hun persoonlijke informatie kan op straat komen te liggen, ook hun seksuele wensen willen de hackers vrijgeven.
Toch zijn er ook mensen die het opnemen voor de gedupeerden. Jopie stelt: ,,Door zo’n stelletje schijnheilige rotschoften, waar bemoeien ze zich mee?” Bianca is het met hem eens: ,,Wat een bekrompen volk zijn we toch, bah bah. Moet iedereen zelf weten wat we doen, als je vreemd wil gaan moet je dat gewoon doen.”

Of de gegevens van de leden van Ashley Madison daadwerkelijk openbaar worden gemaakt, ligt volgens de hackers aan de eigenaren van de website. Zij moeten het platform offline halen om hun publiek te beschermen.

Het bericht Weinig medelijden met vogelvrije vreemdgangers verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden