België zoekt naar Nederlandse eetpiraten

Een Nederlands stel heeft België op zijn kop gezet door uit eten te gaan zonder te betalen. De man en vrouw dineerden voor ruim 250 euro.

De eigenaren vertellen dat de twee met Nederlands accent in eerste instantie geen argwaan wekten: ,,Heel vriendelijke mensen, grapjes maken met de bediening. Uitgebreid dineren met champagne, alles erop en eraan.” Dit meldt AD.nl.

Toen uiteindelijk de koffie op tafel kwam, nam het duo het hazenpad. ,,Eerst vertrok de vrouw en daarna de man. Het ging zo snel, je merkte aan alles dat ze dit vaker doen.”

Als ze terugkijken op het bezoek van het stel, zijn er wel een aantal dingen die opvielen. ,,Normaal willen gasten bijna nooit bij het raam zitten, maar zij wilden vlakbij de deur. Nu snap ik waarom. En het haar van die vrouw was heel steil, dat viel ons direct op. Nu denk je: dat is misschien een pruik.”

De eigenaren van het restaurant plaatsten een foto op Facebook om het duo op te sporen. Toen bleken er nog twee restaurants gedupeerd te zijn. Restaurant Laurus in Heusden in Zolder krijg nog 265 euro en ook in Nijmegen hebben de twee nog een flinke rekening openstaan.

Het bericht België zoekt naar Nederlandse eetpiraten verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden