Vrouw (79) loopt weg uit tehuis om tatoeage te laten zetten

De zoon van de 79-jarige Sadie Sellers schrok zich dood toen hij ontdekte dat zijn moeder het verzorgingstehuis in het Britse Londonderry had verlaten. Ze was ervandoor gegaan om een tatoeage te laten zetten.

Tony Sellers (57), de zoon van Sadie, vroeg zich af waar zijn moeder uithing. “Ze verblijft nu voor een jaar in het verzorgingstehuis. Negenennegentig van de honderd keer is ze in haar kamer.”

Medewerkers van het verzorgingstehuis lieten aan Tony weten dat zijn moeder met haar kleindochter Samantha (22) op pad was.

‘I don’t fucking care’

Samen met Samantha was Sadie naar een tattooshop gegaan. Ze liet een hartje zetten. “I don’t fucking care”, antwoordde Sadie op de vraag of het haar uitmaakte wat haar familie van de tatoeage vindt. “Wanneer je mijn leeftijd hebt, moet je genieten van iedere dag”, zegt Sadie tegen de Daily Mail.

Samantha bevestigde dat ze met haar oma op pad was. Ze spraken af om elkaar te zien in een restaurant in de buurt. Toen Tony aankwam bij het restaurant was het tweetal echter nergens te bekennen. Op de terugweg zag hij zijn moeder in een tattooshop zitten. “Ik kon het niet geloven”, zegt Tony.

Samantha die al meerdere tatoeages heeft, liet dezelfde tatoeage zetten als haar oma. “Het was fijn om dit met haar te doen”, zegt haar oma.

Het bericht Vrouw (79) loopt weg uit tehuis om tatoeage te laten zetten verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden