Zweedse politie uitgelachen om drugsverdenking Snoop Dogg

Lokale media melden dat de Zweedse politie een ‘schokkende’ ontdekking heeft gedaan. Ze verdenken rapper Snoop Dogg na een onderzoek van het roken van een jointje.

De Amerikaanse ster had opgestreden in Uppsala in Zweden en kwam op de terugweg met zijn crew een politiefuik tegen. Volgens de agenten had de rapper wellicht geblowd. Dit meldt Spitsnieuws.nl.

Geen wereldnieuws, want de rapper staat bekend om zijn vele drugsgebruik. Zelfs in zijn videoclips en tijdens optreden gebruikt hij de nodige verdovende middelen.

Op sociale media wordt dan ook lacherig gereageerd op het voorval. ,,No shit, Sherlock”, stellen Facebookgebruikers op het bericht. ,,Blowen, hij heeft het uitgevonden”, zegt Arnold Houttuin.

,,Snoop Dogg zijn urine bestaat volgens mij alleen maar uit pure thc”, grapt Pascal Stoelwinder. Toch neemt de Zweedse politie het voorval heel serieus. Blowen is verboden in het land en de rapper kan dan ook een flinke straf krijgen.

Vooralsnog is er niks aan de hand, want de uitslag van het onderzoek is nog niet bekend gemaakt. Misschien dat de wereldberoemde artiest dus alsnog nuchter bleek te zijn.

Het bericht Zweedse politie uitgelachen om drugsverdenking Snoop Dogg verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden