Bokser Badr Hari kreeg hoofdrol in ‘afgekeurd’ Calvé pindakaas spotje

We kennen de legendarische reclamespotjes van Calvé allemaal. De kleine jochies die groot werden door de beste pindakaaspot van Nederland.

Zo stonden Robin van Persie en Pieter van de Hoogeband al weleens centraal in de reclames van de pindakaasproducent. De volgende die deze eer zou krijgen, was bokser Badr Hari.

Het spotje verscheen gisteren op Youtube en is al honderdduizenden keren bekeken. In het filmpje moet Badr, die helemaal door het lint lijkt te gaan, 11 jaar voorstellen.

Afgekeurd spotje

Dat het spotje de televisie nooit heeft gehaald, is logisch. Het filmpje is volgens het AD een parodie van acteur en presentator Eric Bouwman. De hilarische persiflage is zeker het kijken waard.

Volgens Bouwman gaat het om de ‘afgekeurde versie’ van het filmpje waarin een jonge Pieter van den Hoogeband minder goed blijkt te kunnen voetballen dan zwemmen. Het ‘Pietertje’ wordt nu ‘Badr’tje, kom maar effe wisselen’.

Voetbal blijkt niet echt zijn ding zoals ook al eerder bleek bij Pietertje. ‘Waarom is deze versie afgekeurd?, twittert het Makers Channel waarop de video te zien is.

Het filmpje werd in korte tijd ook populair op Twitter onder de hashtag #peanutbadr. En, twittert Bouwman aan Calvémaker Unilever. ‘Hebben jullie genoten van onze remake?’

Het bericht Bokser Badr Hari kreeg hoofdrol in ‘afgekeurd’ Calvé pindakaas spotje verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden