Vrouw mag niet op adviesgesprek bij Upstairs zonder haar man

Het Limburgse bedrijf Upstairs, dat trappen verkoopt, heeft geen vertrouwen in twitteraar Dilan Yesilgoz. Het gemeenteraadslid van de VVD in Amsterdam mag geen afspraak met het bedrijf maken zonder haar man.

Volgens het bedrijf is dat helemaal niet omdat vrouwen geen zelfstandige keuzes kunnen maken, maar om praktische redenen. ‘Onze klant ervaart het als prettig om samen deze keuzes te maken’, reageert het bedrijf op Twitter.

Upstairs laat weten dat er tal van technische en esthetische beslissingen voorbij komen bij het kopen van een trap en adviseert daarom om samen te komen. Het ging om een adviesgesprek.

Het bedrijf staat versteld van de ‘betrokkenheid’ van andere Twitteraars. Veel gebruikers bemoeide zich met de kwestie en begrepen niet waarom de vrouw niet alleen mocht komen. Het bedrijf liet op Twitter weten dat ze het vervelend vinden dat de vrouw het als ‘doordrammen’ heeft ervaren. ‘Dat is helemaal niet onze bedoeling geweest.’

Het bericht Vrouw mag niet op adviesgesprek bij Upstairs zonder haar man verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden