Beschoten auto Tourfinish gevonden

De auto die zondag werd beschoten door agenten bij het parcours van de Tour de France is kort erna teruggevonden. De zwarte Renault Twingo was een paar straten verderop achtergelaten. De auto heeft volgens Franse media meerdere kogelgaten.

De bestuurder van de auto botste rond 08.00 uur op een ander voertuig op het Place de la Concorde in hartje Parijs. Daar draaien de Tourrenners zondag de Avenue des Champs-Élysées op. Op het moment van de aanrijding werden de laatste dranghekken neergezet. Toen agenten de bestuurder van de Twingo wilden controleren, stopte hij niet, maar botste hij tegen een dranghek en reed hij hard weg. De agenten schoten om de auto tot stoppen te dwingen, maar dat lukte niet. Volgens getuigen zaten er twee mannen en twee vrouwen in. Die zijn nog spoorloos.

Niemand raakte gewond. De politie spreekt van ,,een klein incident” en zegt dat er geen sprake is van terrorisme. Mogelijk was de man dronken en weigerde hij daarom te gehoorzamen.

Het bericht Beschoten auto Tourfinish gevonden verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden