Afvalbedrijf dumpt afval in tuin wanbetaler

Een man uit Heerlen is allesbehalve blij met het bedrijf Kep Blaauw & zonen uit Kerkrade waar hij een container had gehuurd. Het bedrijf loosde de inhoud van de container in de tuin van de man, omdat hij niet betaald zou hebben.

De gemeente en politie bevalen het verhuurbedrijf om de container, die er al vier weken stond, weg te halen, vanwege de hitte en ongedierte. Het bedrijf gehoorzaamde, maar liet de huurder op opmerkelijke wijze weten dat het niet gewaardeerd wordt dat hij nog niet heeft betaald.

Het verhuurbedrijf plaatste een filmpje van de actie op Facebook. Bij de video staat als omschrijving: “Ook bij de mensen die hun containers niet betalen komen we ze ophalen!”

‘Super afgehandeld’

Het filmpje valt bij veel mensen in de smaak. De video is in drie dagen tijd al bijna 145.000 keer bekeken en bijna 1.800 keer geliked. Ook reageren mensen massaal op de actie. “Geweldige actie, alleen snap ik niet waarom ze niet vooraf betaald hebben, zo gaat dat normaal altijd bij hun”,  “Zo moet het, super afgehandeld. Nu nog de rekening sturen voor het extra werk” en “En nu nog ergens een container bestellen, zal niet makkelijk zijn!”, zijn enkele reacties die op Facebook zijn te lezen.

Volgens de huurder zit de vork echter anders in de steel. “Ik was aan het verhuizen en had een container nodig. Bij Kep Blaauw zeiden ze dat ik kon bellen als de container vol was. Dan zouden zij hem komen halen en zou ik betalen”, laat hij aan 1Limburg weten.

Volgens hem heeft hij de container nog niet eens zelf gebruikt, maar hebben buurtbewoners hun afval erin gedumpt. De man laat het er niet bij zitten en gaat een kort geding aanspannen tegen het verhuurbedrijf.

Het bericht Afvalbedrijf dumpt afval in tuin wanbetaler verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden