Twee jongens uit Waalwijk redden beschonken man van verdrinkingsdood

In de nacht van zaterdag op zondag wisten twee jongens uit Waalwijk een beschonken man uit de verdrinkingsdood te redden.

Cochise Klees (17) en Nouradin Fawzy (18) zagen de man na middernacht zwalkend met zijn fiets aan de hand over het Halvezolenpad in Waalwijk. Even later gaat het mis als de jongens de man met fiets en al het water in zien lopen.

Lees meer op:

De jongens lachten in eerste instantie om het voorval, maar eenmaal aangekomen bij het water zagen ze dat de man al kopje onder was gegaan. Eén van de jongens gaat met steun van de ander op de grond liggen en steekt zijn arm in het water. Ze trekken de loodzware man met één arm uit het water.

50 euro

De jongens vroegen een passerende man nog om hulp, maar de fietser fietste door. Het lukt de jongens uiteindelijk om de man op de kant te krijgen waarna ze ook zijn fiets eruit halen. De zwaar beschonken man zegt vervolgens met dubbele tong dat hij het een lieve daad vindt en geeft vervolgens de jongens 50 euro als dank.

De beschonken man wilde de namen van de jongens nog opslaan in zijn telefoon, maar die was ondertussen defect. Eén van de jongens kwam met een lach op zijn gezicht thuis en vertelde aan zijn ouders dat hij samen met zijn maat iemand had gered. De jongens vragen zich nog wel af of de man alsnog goed is thuis gekomen.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden