Merk ontwerpt broek die stinkende geuren neutraliseert

Foto:

Het gebeurt ons allemaal wel eens. Het moment dat je sluitspieren je in de steek laten en je een wind laat die zich aan de omgeving verraadt door een verfijnde geur. Daar is nu iets op bedacht: een broek die nare geuren neutraliseert.

De broeken zijn van Shreddies en zijn te krijgen in de collecties pyjamabroeken, onderbroeken en spijkerbroeken. De prijzen starten bij 27 euro (ondergoed) en lopen op tot zo’n 100 euro (spijkerbroek).

Ladies+Pajamas+Front+WideMens+Jeans+Front+Close-Up

Ontworpen met een reden
De broekenlijn is niet zomaar ontworpen om te voorkomen dat je date een ontschoten scheetje ruikt. Het is met name bedoeld voor mensen met een stoma, geïrriteerde darmen, voedselallergieën of mensen die lijden aan de ziekte van Crohn of colotis (darmontsteking) waardoor ze ongewenst flatuleren. Dat meldt Lindanieuws.nl. Ook is er een speciale reeks ontworpen voor mensen die incontinent zijn of colostomiezakjes gebruiken.

Carbontextiel
Dan rest natuurlijk alleen nog de vraag hoe zo’n broek de stank kan doen verdwijnen voor het de broek heeft verlaten. Een dun, poreus laagje carbontextiel is het antwoord. Dit laagje zit verwerkt in de kleding en wordt ook gebruikt als bescherming in de kleding voor militairen en onderzoekers in chemisch vervuilde gebieden. Bij de broeken werkt het zo dat de stof de geur opneemt en neutraliseert. De broek kan gewoon gewassen worden. Na een wasbeurt wordt de stof opnieuw geactiveerd.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden