Bugaboo reageert op ophef reclame kinderwagen met Nederlands model Ymre Stiekema

Beelden van model Ymre Stiekema met haar dochter Lymée in de Bugaboo Runner lieten veel stof opwaaien. Het bedrijf heeft nu zelf gereageerd als reactie op alle ophef.

Dat meldt Vogue. De foto’s van het model met haar dochter verschenen in het juli/augustusnummer van het modeblad.

”We hebben de Bugaboo Runner ontworpen met actieve ouders in onze gedachten. We willen moeders en vaders over de gehele wereld inspireren om de wereld te ontdekken met hun gezin, terwijl ze een actieve en gezonde levensstijl onderhouden”, zegt Bugaboo in een reactie.

Lees ook:

”Naast Ymre Stiekema – een moeder die graag rent en tevens model is – met haar dochter Lymée zijn in onze campagne diverse andere ouders te zien die een passie hebben voor hardlopen, inclusief onze eigen werknemers van Bugaboo”, zegt het bedrijf. ”We geloven dat alle ouders vrij moeten zijn om te rennen waar ze maar willen en om te dragen wat ze maar willen.”

Het bericht Bugaboo reageert op ophef reclame kinderwagen met Nederlands model Ymre Stiekema verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden