‘Nederlanders vermoordden Anne Frank’, aldus Roseanne Barr

De comédienne en actrice Roseanne Barr maakt maandag geen vrienden op Twitter. ,,Dutch killed Anne Frank”, tweet ze op het platform.

Voor ze de uitspraak de wereld instuurt, deelt de actrice een blog over de Tweede Wereldoorlog. ,,De Nederlandse nazi-geschiedenis die nog steeds voort duurt met de oprichter van Electronic Entifada”, schrijft ze. Dit meldt AD.nl.

Electronic Entifada is een website die nieuws verspreid over het conflict tussen Israël en de Palestijnen. Het voormalig Tweede Kamerlid Arjan El Fassad noemt ze vervolgens een nazi, waarmee ze wil aantonen dat hij de website oprichtte.

,,Nederlandse nazi die een racistische blog opgericht heeft”, aldus de vrouw. De tweets worden haar niet in dank afgenomen, maar ook daar reageert ze fel op.

,,Veel mensen beschuldigen mij er van dat ik dronken ben omdat ik onthulde dat een Nederlandse nazi een racistische website startte”, is haar reactie.

Het bericht ‘Nederlanders vermoordden Anne Frank’, aldus Roseanne Barr verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden