Kat kruipt in caravan buren en ontsnapt in Frankrijk

De poes van het gezin Sanders uit Spijkenisse is onverwachts op reis gegaan. Het dier kroop dinsdag in de caravan van de buren van het gezin toen zij aan het inpakken waren. Pas in Frankrijk ontdekte ze de extra passagier. Het dier sprong daar uit de caravan en is sindsdien zoek.

De buren letten er tijdens het inpakken expres op of hun eigen kat niet stiekem de caravan inglipte. Toch hebben ze de kat van de buren over het hoofd gezien. Ze tankten onderweg naar Spanje langs de A7 in het Franse Orléans toen kat Chloe uit de caravan sprong. Het dier vluchtte de bosjes in. Het lukten hen niet om het dier te vangen, meldt RTV Rijnmond.

In de buurt waar Chloe ontsnapte, zijn posters opgehangen. Ook vertrok het gezin zaterdag zelf naar Frankrijk om de viervoeter te zoeken, maar zonder resultaat.

Het gezin verzoekt mensen die op vakantie gaan uit te kijken naar Chloe. Bij de benzinepomp hebben ze een mandje achtergelaten waar de poes in kan. “Heb je zelf niet de mogelijkheid om het dier mee terug te nemen? Bel me dan. Dan halen we Chloe op”, aldus Gert-Willem Sanders.

Kijk voor mee informatie over de ontsnapte poes op de Facebookpagina van Gert-Willem Sanders.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden