Overvaller Albert Heijn Osdorp krijgt klappen van omstanders

In de Albert Heijn in Amsterdam Osdorp kreeg een overvaller flinke klappen van omstanders. De man overviel de vestiging en zette een groot mes op de keel van een caissière. Hij werd vervolgens de winkel uitgejaagd.

Klanten in de winkel waren zo woedend dat ze besloten de achtervolging in te zetten. Ze wisten de man te overmeesteren en gaven hem daarbij een aantal flinke klappen. Dat meldt Metronieuws.

Acteur Mimoun Ouled Radi zat op het terras toen het zich allemaal voor zijn ogen afspeelde. „Hij werd achtervolgd door drie mannen, één gooide iets van een rek op hem, een ander gooide een soort frisbee tegen zijn hoofd. Toen viel hij op de grond en werd hij getrapt”, zegt hij over het incident.

Bewusteloos

Dat de overvaller er niet zomaar mee weg kwam, was wel duidelijk. „Eén van de mannen kwam nog terug om hem een rotschop na te geven. Hij was blijkbaar woest geworden nadat hij hoorde wat de caissière was overkomen en was overmand door emoties, dat meisje was verschrikkelijk aan het huilen.”

De overvaller lag bewusteloos op straat en is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft hem ook gearresteerd.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden