Dierenasiel Amsterdam maakt jacht op hondendumper

Medewerkers van het dierenasiel hadden donderdag in Amsterdam hun handen vol om een gedumpte hond los te maken van een paal. De gestroomde American Staffod reu was daar door zijn eigenaar als een stuk vuil achtergelaten.

De medewerkers konden de hond moeilijk benaderen omdat hij zo overstuur was. Compleet over de rooie beet hij tot bloedens toe in een stok waarmee de medewerkers hem probeerden te vangen.

Facebook

,,Hij is nu bij ons en is erg angstig. We hebben een hele lange weg te gaan”, zo schrijft het asiel op Facebook. De medewerkers proberen via Facebook nu te achterhalen wie het baasje is.

We hebben jullie hulp nodig! Willen jullie dit bericht delen zodat we er achter kunnen komen wie deze hond aan een paal…

Posted by Dierenasiel Amsterdam – Animal Shelter Amsterdam on donderdag 6 augustus 2015

,,Willen we de eigenaar vinden om hem weer terug te kunnen geven? Nou nee, als de eigenaar dit heeft gedaan…lijkt ons niet. Maar een hond dumpen als-ie in een dergelijke staat is, is best link. Buiten dat is het ook gewoon hartstikke verboden.”

Het is niet de eerste keer dat het Amsterdamse dierenasiel op zoek gaat naar een baasje. Via Facebook hebben zij al meerdere mensen weten op te sporen.

Het bericht Dierenasiel Amsterdam maakt jacht op hondendumper verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden