Jordan (19) waarschuwt met foto coma voor gevaar drugs

Jordan Blackburn (19) is vorige week in Engeland ternauwernood aan de dood ontsnapt. De Brit nam samen met zijn vrienden een pilletje op een festival. Dat had hij echter beter niet kunnen doen, want hij werd hiervan ernstig ziek. Hij plaatste op Facebook een foto van zichzelf waarop te zien is dat hij in coma ligt. Hij wil hiermee voorkomen dat anderen hetzelfde meemaken als hij.

Jordan werd een aantal dagen in een kunstmatige coma gehouden. Hij is momenteel aan de betere hand. Ook zijn beste vriend, Christian Pay (18), werd ernstig ziek door de drugs. Hij overleefd in het ziekenhuis. “Ik mis je maat. Ik zal je trots maken”, schrijft Jordan op Facebook.

Naast Jordan en Christian moesten zeven festivalgangers geholpen worden door de EHBO vanwege drugsgebruik, meldt Metro.

Hij plaatste de foto op Facebook, om mensen te waarschuwen voor de gevaren van drugs. “Veel levens zijn verwoest dit weekend, en niet alleen van degenen die zijn overleden, maar ook de levens van familieleden van de betrokkenen zijn verpest”, schrijft hij bij de foto.

Het is de Brit niet om likes te doen. “Ik vraag mensen niet deze post te liken of te delen. Lees dit alsjeblieft en denk na over wat je in je lichaam stopt”, aldus Jordan.

Jordan beseft dat het heel anders met hem had kunnen aflopen. “Ik heb het geluk gehad dat ik een tweede kans het gekregen en die grijp ik, voor mijzelf maar ook voor Chris”, aldus Jordan.

Het bericht Jordan (19) waarschuwt met foto coma voor gevaar drugs verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden