SM-praktijken in Walibi Holland tijdens Fright Nights in scarezone Twisted

Het moet niet gekker worden: Walibi Holland richt een speciale SM-ruimte in tijdens de befaamde ‘Fright Nights’ tijdens Halloween. In een speciale scarezone kunnen mensen ervaren hoe het is om gedomineerd te worden.

Dat meldt het AD.

De scarezone zal Twisted heten en wordt als volgt beschreven: ,,Zweepslagen, lak, leer en bondage… het gaat er ruig aan toe. Het draait hier allemaal om het machtsspel tussen strenge meesteressen en hun slaven. Laat jij je domineren?”

’s Avonds wordt je leven een hel door gruwelijke demonen, angstaanjagende zombies, kinky meesteressen, hongerige freaks en Eddie de Clown. There’s no escape…

Acteurs

Het pretpark in Biddinghuizen heeft zich blijkbaar laten inspireren door Fifty Shades of Grey en huurt acteurs in om de seksueel getinte acts te laten uitvoeren. De toneelstukjes krijgen volgens woordvoerster Lindy Voskuil inderdaad een seksuele lading maar de acteurs raken de bezoekers niet aan. “We zoeken het randje op.” Hoewel de sfeer van een darkroom wordt gecreëerd, zou van echte seksuele handelingen geen sprake zijn. Dat zegt Voskuil tegen Loopings.

Lees ook:

ChristenUnie-voorzitter Jaap Oosterveld uit Dronten vindt de SM-praktijken niet in een pretpark passen. Volgens hem roept Walibi met de SM-nachtclub een beeld op van seksualiteit en geweld waar zijn partij afstand van neemt.

De Fright Nights vinden plaats van 10 oktober tot 1 november.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden