Dierenpension geeft verkeerde kat mee

Erik Keuper en Normen Clephas uit Brielle schrokken zich dood toen ze zaterdag na hun vakantie hun kat Thomas wilden ophalen bij het dierenpension. De viervoeter was namelijk al aan iemand in Schiedam meegegeven.

De katten zijn verwisseld omdat ze sprekend op elkaar lijken. „Dat was wel even schrikken”, zegt Clephas tegen de Metro. „De grond zakt onder je voeten weg.”

De baasjes konden de kat ook niet ophalen in Schiedam, want de viervoeter was weggelopen.

‘Thomas is terecht’

Door middel van een oproep op Facebook die duizenden keren werd geliked werden ze zondag weer met elkaar herenigd. “Thomas is terecht! Dankzij de oproep op Facebook zijn we gebeld. We hebben Thomas net opgehaald. Hij is weer goed en wel thuis. Morgen voor de zekerheid wel even langs de dierenarts”, schrijft Clephas op Facebook.

Ondanks het voorval zal kat Thomas vermoedelijk volgend jaar weer verblijven in het pension. „We hebben altijd goede ervaringen met dit adres gehad. Maar de volgende keer doen we hem wel een extra bandje om met zijn naam erop”, zegt Clephas.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden