Eenzaamheid tijdens poepen verleden tijd met Pooductive

Eenzaamheid op het toilet is voorbij. Met de iPhone-app Pooductive is eht mogelijk om tijdens het lange toiletbezoek in contact te komen met iemand die ook net even zijn of haar tijd neemt.

Pooductive is een gratis app, waar gebruikers anoniem met elkaar kunnen chatten tijdens de grote boodschap. De omschrijving op de App Store is als volgt: Zie het als een magische plek waar mensen elkaar wereldwijd in anonimiteit kunnen ontmoeten om te genieten van een moment van zen, vrede en rust.”

Verwarrende verveling

De maker van de app zegt dat de app geschikt is om te “converseren, filosoferen en ideeën uit te wisselen”, citeert Spitsnieuws.nl. “De overwelmende, ondragelijke, verwarrende verveling waar we allen mee geconfronteerd worden zo’n een keer per dag is een ervaring waar we ons allen in kunnen vinden. Het feit is dat er weinig te doen is tijdens het doen van de ‘nummer twee’ en dat is werkelijk een eerstewereldprobleem”, vervolgt de maker.

Het is ook mogelijk om na een goed gesprek mensen toe te voegen of groepsgesprekken te beginnen. Het idee werd eerder gelanceerd op Kickastarter. Toen waren er maar drie mensen geïnteresseerd in het idee en werd er 184 euro ingelegd. De bedenker, Ricardo Gruber, wist niet dat hij uiteindelijk 10.000 euro op zou halen.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden