Persoonsgegevens klanten Vodafone aangetroffen in steegje

Foto:

De persoonsgegevens van klanten van Vodafone liggen letterlijk op straat. Tientallen facturen en contactgegevens lagen verspreid in een steegje achter een winkel van de provider in Nijmegen.

Bogdan Milicevic stuurde zaterdagnacht via Facebook een foto waarop te zien is dat de facturen uitgestald liggen op straat naar Vodafone Nederland. ,,Vodafone wat is dit? Ik loop door Nijmegen en ik zie allemaal facturen en contactgegevens van jullie klanten.” Edin Ibrahimovic bevestigt haar bericht: ,, Klopt ik heb het ook gezien: dozen vol met klantgegevens, adressen en aankoopbonnen inclusief handtekeningen liggen daar op straat! Schandalig.”

Facturen Vodafone HQ Facebook Bogdan Milicevic
Foto: Facebook Bogdan Milicevic

,,Wat goed dat je dit bij ons meldt! Ik weet nu ook niet hoe dit kan”, stuurt Maartje van Vodafone Nederland terug. Bogdan heeft de precieze locatie van de verontrustende vondst doorgegeven aan de provider.

Vodafone Nederland onderzoekt momenteel hoe het kan dat de gevoelige informatie in een steegje lag. ,,De politie is net gaan kijken op de plek, en wij zijn nu intern actie aan het ondernemen”, aldus Maartje.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden