Studente rijdt in speelgoedauto na inleveren rijbewijs

De 20-jarige Amerikaanse Tara Monroe trekt zich er niks van aan dat haar rijbewijs is ingenomen. De studente is gewoon weer op de weg te vinden, maar dan met een wel heel bijzonder voertuig.

Tara weigerde een blaastest te doen, waarna haar rijbewijs van haar werd afgepakt. Fietsen of lopen zag ze echter niet zitten, dus wat doe je dan? Een speelgoedauto kopen. In haar felroze Barbie Jeep scheurt ze met tien kilometer per uur over het terrein van de campus van Texas State University. Dat meldt Lindanieuws.nl.

Social media
Het is dan ook logisch dat Tara niet onopgemerkt blijft. Het is inmiddels een wedstrijd geworden wie haar kan spotten. Foto’s worden massaal gedeeld op social media.

Aandacht
Tara’s vrienden waren niet verrast over haar nieuwste aanwinst. “Ik doe namelijk constant dat soort gekke dingen”, vertelt Tara. Ze was dan ook verbaasd over de hoeveelheid aandacht die zij kreeg. “Normaal vinden mensen de dingen die ik en mijn vrienden doen onvolwassen en niet grappig.”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1008884435809852&set=o.1489346428044599&type=1&theater

Koosnaam
Het felroze voertuig heeft ook al een naam gekregen. Ze is vernoemd naar de vorige, iets jongere, eigenaar Charlene.

 

Het bericht Studente rijdt in speelgoedauto na inleveren rijbewijs verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden