Legobaby Lucas mag hele leven gratis naar pretpark Legoland Windsor

Op de parkeerplaats in Legoland werd het vierde zoontje van het Britse echtpaar Janine en Daniel Atkinson geboren. Het stel was onderweg naar het ziekenhuis in Slough voor de geboorte van hun vierde kind, maar de moeder hield het niet meer en vroeg haar man paniekerig om de auto langs te kant te zetten.

De vrouw slaagde erin om een flinke zoon op de wereld te zetten. De kleine Lucas werd door het pretpark gefeliciteerd met een abonnement voor het leven.

,,Ik voelde dat we niet meer op tijd het ziekenhuis zouden halen. Ik wist dat we in de buurt van Legoland waren en ik sommeerde mijn man om naar het pretpark te rijden. Ah ja, al mijn vrienden zeggen dat alleen mij zoiets kon overkomen”, lacht Janine. Haar man reed daarom de parkeerplaats van Legoland in Windsor op om een ambulance te bellen. Dat schrijft de Britse krant Mirror.

Legoland

De moeder van drie kinderen, was al vier dagen over tijd. Ze werd het een beetje beu en besloot om naar het ziekenhuis te vertrekken. Onderweg kreeg ze plotseling weeën. ,,We raakten wel een beetje in paniek hoor”, geeft haar man toe. ,,Daar sta je dan op de parkeerplaats van Legoland… We dachten dat de ziekenwagen haar naar het ziekenhuis zou brengen maar toen zei ze dat de baby er al aan kwam.”

De trotsen ouders hopen intussen dat Lucas later gek wordt van pretparken. Dat moet ook wel een beetje want van Legoland kreeg hij alvast een mooi cadeau. ,,We feliciteren de familie Atkinson met de geboorte van Lucas. Hij is de eerste baby ooit die het levenslicht zag in Legoland Windsor en dat tijdens een vrij weekend”, aldus een woordvoerder van Legoland.

Het bericht Legobaby Lucas mag hele leven gratis naar pretpark Legoland Windsor verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden