Facebook-evenement ‘All day zeiken’ megahit

Na de Klantenservise en het pony-evenement is er een nieuwe Facebook-hype ontstaan. Als tegenreactie op ‘klaagvrije maandag’ knalt ‘all day zeiken’ door het dak.

Het evenement, gepland op dinsdag 29 augustus, heeft al meer dan 73.000 deelnemers. Het zeiken is al begonnen; de meest uiteenlopende frustraties komen los op de pagina. Dit meldt Metronieuws.nl.

‘All day zeiken’ is erop gericht om mensen hun frustraties te laten uiten. Enkele voorbeelden:

,,Iemand die beweert dat je alleen op een universiteit ’studeert’ en neerkijkt op iedereen die niet “studeert”. Nee, elitaire huppelkut met je verschrompelde zandvagina, studeren doe je óók op een hogeschool. Neerbuigende schimmelworst’.’

,,Medewerkers die bij de toonbank vragen ‘Heeft u het allemaal kunnen vinden?’ terwijl je net voor haar neus 3 dozen printpapier, een zak grind en een motorblok op de toonbank smijt.’’

,,Mensen die in een vliegtuig zitten en gaan klappen als ze geland zijn.. dat is godverdomme de piloot z’n werk! Je gaat toch ook niet klappen als de slager een “pond” boterhammenworst voor je afsnijdt.”

Het bericht Facebook-evenement ‘All day zeiken’ megahit verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden