Portemonnee Nederlandse passagier ferry terug gevonden in Brits visnet

Toen een Nederlandse passagier van de DFDS ferry haar portemonnee verloor, had ze waarschijnlijk niet verwacht dat ze haar verloren portefeuille nog terug zou vinden. Toch is er goed nieuws voor haar: de portemonnee werd teruggevonden in het net van een Britse visser.

Visser Keith Fletcher uit Hartlepool was bezig met het binnenhalen van zijn vangst toen hij de portemonnee in zijn net aantrof. Dat vertelt hij aan RTV NH.

Anna Paulowna

De visser vermoedde dat de portemonnee van een passagier van de DFDS ferry was. De man vaart namelijk dezelfde route als deze ferry. Met zijn goede gedrag belde de visser de DFDS ferry op en zo kwam de portemonnee weer terecht bij de eigenaresse.

De visser dacht in eerste instantie dat de vrouw Anna Paulowna heette. Dat was natuurlijk haar woonplaats en haar ware naam kwam wel overeen met de naam in het systeem van de ferry.

Eigenaresse

De ferrydienst heeft de gevonden spullen inmiddels doorgezet naar de eigenaresse. Eerlijke vinder Keith heeft echter nog niks van haar vernomen.

De vrouw verloor haar portemonnee tijdens een tripje van Ijmuiden naar het Britse Newcastle.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden