Code geel: avondspits moet rekening houden met buien en onweer

Het verkeer in de avondspits moet woensdag rekening houden met flinke regenbuien. Aan het eind van de middag trekken buien vanuit het zuiden onze provincie binnen. Lokaal kan het fors doorregenen.

In het hele land is het herfstachtig weer met weinig zon en regelmatig regen. Het wordt vandaag lokaal maximaal 20 graden, maar de komende dagen zakken de temperaturen. Vanaf het weekend is het overwegend droog en is er kans op zon.

Code geel

Vanmiddag zal het op veel plekken tijdelijk droog zijn, maar later gaat het vanuit het zuiden weer flink regenen. De neerslag wordt meer buiig en er is ook kans op onweer en windstoten. Dat meldt Weeronline.

In de avond komen er ook nog buien voor met onweer en windstoten. Vooral in Brabant moet rekening gehouden worden met de onweersbuien. Tussen vier uur woensdagmiddag en negen uur woensdagavond is daarom code geel van kracht. Dit staat voor gevaarlijk weer.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden