Miss Italië wil tijdens Tweede Wereldoorlog leven

Model Alice Sabatini (18) gaf tijdens de missverkiezing in Italië een opmerkelijk antwoord op de vraag in welke historische periode ze graag had willen leven: ,,Ik zou wel in 1942 willen leven.”

Ze zou graag willen meemaken hoe de Tweede Wereldoorlog écht was. ,,Ik wil het beleven. Hoe dan ook, ik ben een vrouw en ik zou dan geen dienstplicht hebben, dus dan had ik thuis gezeten met de angst om…”, ze maakte haar zin niet af. Ondanks haar onhandige antwoord, is ze benoemd tot Miss Italië 2015.

De juryleden zagen haar onhandige uitspraak door de vingers, omdat ze volgens hen gewoon zenuwachtig was. ,,Ze had alle spotlights op zich, ze raakte gewoon in paniek.”

Ze werd om haar antwoord onmiddellijk bespot op social media.

Alice is geschrokken van de reacties op haar uitspraak. Ze laat aan de Telegraph weten dat ze zenuwachtig was en overrompeld was door de vraag. Haar bedoeling was om haar bewondering voor haar overgrootmoeder uit te spreken. Zij is nog in leven en vertelt vaak over de Tweede Wereldoorlog.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

Cookieinstellingen