Alles bij H&M voor 12,99 euro

Belgen die maandag kleding kochten op de Belgische website van de H&M konden hun geluk niet op. Alle kleding kostten door een technische storing lange tijd slechts 12,99 euro. Zowel kledingstukken die goedkoper als duurder waren, kostten deze prijs. Hierdoor was het onder meer mogelijk om een winterjas voor een prikkie te kopen.

,,Dit is niet de bedoeling”, liet een woordvoerder van het Zweedse modemerk aan HLN.be weten. De woordvoerder kon niet bevestigen of de klanten inderdaad hun bestelling voor de prijs krijgen die ze hebben betaald.

In principe moet de H&M genoegen nemen met het betaalde bedrag van hun klanten. ,,De consument moet kunnen vertrouwen op de prijzen die zijn aangeduid, anders zou het te makkelijk zijn om telkens een vergissing in te roepen en een hogere prijs aan te rekenen”, aldus de website Test-Aankoop.

Lees ook:

Woordvoerder van Test-Aankoop Simon November laat wel weten dat klanten in dit geval er vanuit konden gaan dat het bedrag niet klopte. ,,De aangegeven prijs is in zo’n geval dan ook niet heilig.”

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden