Bakker verliest trouwring in brood

Arend Kisteman (31) uit Zwolle verloor zijn trouwring tijdens het maken van deeg. Je verwacht dat de ring dan zo teruggevonden is, maar niets is minder waar. Van het deeg zijn namelijk maar liefst zo’n 150 broden gebakken.

De bakker van bakkerij De Stadsbakker uit Zwolle verloor de ring tijdens het deeg maken voor Herfstbrood. Hij helpt met de hand de machine om alle ingrediënten door het deeg te draaien. ,,Waarschijnlijk is de ring blijven plakken aan het deeg. Het bewuste brood kan nog in de winkel liggen, maar ook al bij iemand thuis in de broodtrommel”, zegt Arend tegen RTL Nieuws.

Arend maakt zich zorgen dat iemand zich in de ring verslikt. ,,Zo’n gouden ring is best duur. En ik maak me een beetje zorgen; wat als iemand de ring inslikt? Ik hoop dat degene zich er niet in verslikt. Geen idee hoe gevaarlijk dat is.”

Arend stapte 26 september dit jaar in het huwelijksbootje. Zijn kersverse vrouw Annemiek dacht dat Arend een grapje maakte. ,,Zij werkt ook in de bakkerij en dacht eerst dat ik een grap maakte. Gelukkig kon ze er wel om lachen. Maar ook zij hoopt dat mijn ring snel weer terecht is.”

Arend hoopt dat de vinder van de ring, het sieraad terugbrengt. De eerlijke vinder krijgt een tas met brood en taart.

Update:

Arend laat via de Facebookpagina van de bakkerij weten dat de ring gevonden is tijdens het snijden van brood.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden